If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е не не и не не са еднакви карайте една 2,0 и една 1,8 и ще разберете че не са еднакви продължавам да твърдя че 2,0 е с по"дълги"
скорости качете се и направете тест .
Е не не и не не са еднакви карайте една 2,0 и една 1,8 и ще разберете че не са еднакви продължавам да твърдя че 2,0 е с по"дълги"
скорости качете се и направете тест .
Идеята ми беше, понеже съм чувал че са по- дълги скоростите на 2.0, да си сменя кутията с по- дълги скорости, че и с чипа да се постигне нещо по- добро
Идеята ми беше, понеже съм чувал че са по- дълги скоростите на 2.0, да си сменя кутията с по- дълги скорости, че и с чипа да се постигне нещо по- добро
по добре продай твойта и вземи 2.0 не си заслужава да сменяш кутии и т.н
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
по добре продай твойта и вземи 2.0 не си заслужава да сменяш кутии и т.н
тъка ще е най-добре,защото може да не постигнеш нищо и да укуцее колата
Абре четете бре колата е с чипче и няма да укоцее ще си върви нормално.
Бояне въпреки мнението на търтея че са еднакви кутиите (съответно главното предване-диференциалите) значи ако сложиш кутия от двойка ще е малко по мека колата в смисъл че ще ускорява малко по малко заради по дългите предавки . мисля че 5 на 2,0-ката е много близка с тази на 1,8 така че икономия няма да има. Има едни графики дето трябва да се начертачт и да се сравнят двете кутии за да се разбере с коя ще е по добро ускорение ама кой да ходи на лекциии и упражнения по Теория и конструкция на автомобила. Лично мнение е че от 0-100 няма да има разлика защото така или иначе и при двете коли се вдигат на втора тия километри на 400 м е същата бира там и двете завършват на 3-та.
Ся търтей няма да се ядосваш а ще отвориш едно е-перче и като чукнеш на кутиите дава че за 1,6 М1 за 1,8 М2 за 2,0 М3 така и като отворим кутията на части частите за М1 и М2 са еднакви а за М3 и М5 са други
Същото е и при главното предаване М1,М3 М5 и М7 са еднакви а на М2 е различно с различен номер различна част.
Е сега ако кажете че и Епера не верен незнам.
Comment